Informatie

informatie     Camperplaats eyveld

Boerderijcamping 't Eyveld is een kleinschalige camping, ook geschikt voor kleine kinderen en is gelegen in Beesel. Beesel is een dorp aan de rivier de Maas in Midden-Limburg, grenzend aan het Duitse Hoogterras tussen Venlo en Roermond. De camping heeft een zeer draagkrachtige ondergrond en zodoende ook geschikt voor campers.

Er zijn 20 camperplekken aanwezig, allen voorzien van elektra aansluiting, 's winters zijn er 5 verharde plekken beschikbaar met elektra, vuilwaterstort en watertappunt, het sanitair is dan gesloten. Deze camperplekken zijn zeer snel bereikbaar vanuit de A73 en liggen mooi centraal in Limburg. Reserveren camperplaatsen niet mogelijk.  

De omgeving leent zich uitstekend om te fietsen en wandelen, ook met de mountainbike en racefiets kun je alle kanten op en zijn er tientallen eenvoudige tot uitdagende routes mogelijk. 

Dankzij een uitgebreide beplanting aan de ene kant is de camping een eldorado voor vogels, het open cultuurlandschap aan de andere zijde bied een weidse blik, waar diverse dieren zoals de das, vos, ree, patrijs, grauwe kiekendief en veldleeuwerik met een beetje geluk te zien zijn.

Welkom